Coronavirus COVID-19

 

La fel ca și dumneavoastră luăm în serios situația actuală legată de Coronavirus COVID-19!

Cu numeroasele informații și buletine de știri despre virus, dorim să ne liniștim atât clienții cât și partenerii indicând faptul că suntem disponibili pentru a vă oferi asistență și ajutor în această perioadă dificilă.
Dacă aveți întrebări despre vacanța dvs. contractată prin agenția noastră, vă rugăm să ne sunați la numărul de telefon 0264 590966, iar un membru al echipei noastre va încerca să vă asiste.

Mai jos am adunat câteva informații utile referitoare la situația de față. Întrucât aceasta continuă să evolueze zilnic, chiar de la o oră la alta, și noi informații sunt puse la dispoziția noastră, ne vom contacta clienții în ordinea datei de plecare.
Sfatul nostru general pentru toți clienții este să rămânem informați, să ne protejăm conform indicațiilor primite de la autorități și să îi încurajăm pe cei de lângă noi să facă la fel.


Surse de informare oficiale despre Coronavirus COVID-19


Ce precauții ar trebui luate pe durata sau în urma călătoriilor?

  • Evitarea contactului cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute;
  • Spălarea frecventă a mâinilor cu apă și săpun sau soluții de dezinfectare pe bază de alcool, în special după contactul direct cu persoanele bolnave sau cu mediul lor;
  • Evitarea contactului neprotejat cu fermele sau animalele sălbatice;
  • Gătirea temeinică a cărnii și a ouălor;
  • Persoanele cu simptome de infecție respiratorie acută ar trebui să respecte eticheta tusei (mențineți distanța), acoperiți gura și nasul atunci când tușiți, fie cu țesături de unică folosință, fie cu pliul cotului;
  • Dacă aveți febră, tuse și dificultăți de respirație, solicitați asistență medicală timpurie și împărtășiți istoricul de călătorie anterior cu furnizorul de îngrijire medicală;
  • Trebuie evitat consumul de produse de origine brută sau crude. Carnea crudă, laptele sau organele de origine animală trebuie manipulate cu grijă, pentru a evita contaminarea încrucișată cu alimente negătite, conform bunelor practici de siguranță alimentară;
  • Oferiți o mască medicală persoanelor suspecte de infestarea cu COVID-19;
  • Trebuie respectate procedurile de curățare și dezinfectare, precum curățarea minuțioasă a suprafețelor cu apă și detergent și aplicarea de dezinfectanți.

 

Nu este nimic nou, întrucât o bună igienă este mereu indicată, atât acasă cât și atunci când călătorim. La sosirea în unele țări (unde mai este posibil), chiar și persoanele cu o bună stare de sănătate pot fi supuse unui scurt control medical sau să li se ceară să semneze o declarație pe propria răspundere referitoare la starea lor de sănătate și de istoricul călătoriilor acestora în ultima perioadă, ca parte a proceselor implementate pentru a restricționa răspândirea virusului. Dacă vă simțiți rău în orice moment în timpul călătoriei, vă rugăm să contactați partenerii noștri locali pentru asistență și să solicitați sfaturi medicale, așa cum ați face în orice alte circumstanțe similare.
Echipa noastră ține în mod regulat contact cu cu partenerii noștri locali și totodată urmărește toate informațiile relevante venite prin canale oficiale de la instituțiile relevante, atât în plan național cât și în plan internațional. Astfel, suntem bine informați și gata să vă oferim sfaturi importante cu privire la destinațiile în care agenția noastră oferă servicii turistice.

 

Ce se întâmplă dacă amânați sau chiar anulați vacanța, asigurarea dvs. de călătorie va acoperi aceste situații?
Acesta va depinde de mai multe aspecte, printre care: motivele anulării, destinația / destinațiile în care urmează să călătoriți și de momentul în care este planificată călătoria dvs., etc. Totuși e bine să știți faptul că dacă anulați călătoria dvs. fără a exista o îndrumare oficială specifică pentru a nu călători din partea autorităților și / sau instituțiilor abilitate, atunci este probabil să nu fiți despăgubiți pentru călătoria dvs.
Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne cotactați, însă cel mai indicat este să luați legătura direct cu furnizorul dvs. al asigurării de călătorie, deoarece acesta vă poate oferi cel mai precise răspunsuri, specifice poliței încheiate de dvs.

Suntem responsabili pentru siguranța clienților, angajaților, furnizorilor și tuturor partenerilor noștri încercând să facem tot posibilul pentru a ajuta la stoparea răspândirii COVID-19.

Dacă aveți întrebări cu privire la planurile dvs. de călătorie prin Ciel Voyages, vă invităm să ne contactați via e-mail la daniel.tamasan@ciel-voyages.ro sau să ne sunați la numărul de telefon 0264 590966. Suntem aici pentru a vă ajuta!

 

Informațiile furnizate se bazează pe datele disponibile la data actualiării acestei note de informare pe site-ul nostru în data de 17.03.2020.

Copyright ©1997-2014 CIEL VOYAGES ®