CĂUTARE RAPIDĂ
Tipuri de newsletter:

 

Capitala: Buenos Aires
Suprafaţa: 2.791.810 km²
Limba oficială: spaniolă
Moneda naţională: peso argentinian
 
Doar o ţară de mărimea Argentinei poate să înglobeze destinaţii precum capitala cosmopolită Buenos Aires, duditoarea cascadă Iguazu sau gheţarul Patagoniei, Moreno, şi asta nu e tot ce această ţară din America de Sud poate oferi. Poţi găsi aici o gastronomie de talie internaţională şi, de asemenea, o cultură atât populară, cât şi una elevată, Argentina fiind ţara care a dăruit lumii tangoul!
 
Ţara se poate lăuda şi cu cele mai mari râuri din lume în bazinul Parana, cu unele dintre cele mai înalte vârfuri muntoase, printre care Aconcagua, cel mai mare munte din America de Sud, şi cu o zonă deşertică, străbătută de canioane, precum cea din sud-vestul Americii. Adăugând la toate acestea milioanele de pinguini şi miile de balene de pe coastele Patagoniei, lacurile andine şi turmele de guanaco (un fel de lamă) de pe tot întinsul stepelor, aveţi suficiente motive să petreceţi săptămâni sau poate chiar luni explorând aceast minunat tărâm.
 
Argentina are, de asemenea, o istorie epică şi o cultură înfloritoare. Buenos Aires este centrul urban dar, pampasurile înconjurătoare sunt ţinuturile gauchoului (călăreţul legendar al pampasului, un fel de cowboy sudamerican). Având legături cu Peru şi Bolivia, nord-vestul aminteşte de trecutul indigen andin şi de vremurile coloniale spaniole, în timp ce vestica reguiune Cuzo are podgorii sofisticate. Grandoarea Patagoniei evocă epoca marilor descoperiri, iar legendarul Tierra del Fuego este considerat a fi "capătul Pământului".
Citeşte mai mult


Destinaţiile noastre Tipuri de vacanţă Link-uri rapide
Africa
America Centrala si Caraibe
America de Nord
America de Sud si Antarctica
Asia
Australia si Oceania
Europa de Nord si Arctica
Europa si Rusia
Orientul mijlociu
Subcontinentul Indian
Aventură Chartere Circuite de grup
Circuite individuale Circuite în jurul lumii City break
Croaziere Evenimente Nunți și lună de miere
Oferte recomandate Ofertele săptămânii Pelerinaj
Plecări garantate Reduceri Safari
Sejururi Spa & wellness

Contact

Termeni și Condiții

Politica de Prelucrare a Datelor cu Carater Personal

Tichete / Vouchere de Vacanță

Protecția Consumatorului

 

Copyright ©1997-2014 CIEL VOYAGES ®