CĂUTARE RAPIDĂ
Tipuri de newsletter:

Confidențialitate

 

INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE 

 
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor S.C. CIEL VOYAGES S.R.L. are obligaţia de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dvs., un membru al familiei ori o altă persoană.
Datele furnizate de către utilizatori sunt confidențiale, iar Ciel Voyages se angajează să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii, ci să le utilizeze în folosul relației de afaceri dintre client și agenția de turism Ciel Voyages.
Scopul colectării datelor dvs. personale este utilizarea acestora de către agenția de turism Ciel Voyages în vederea promovării și furnizării de pachete turistice, în informări telefonice (direct telefonic și via SMS) sau email, în furnizarea materialelor informative sau a documentelor de călătorie prin poștă și servicii de curierat. Aceste date vor putea fi transmise numai autorităților responsabile în scopul verificării tranzacțiilor comerciale, realizarea de rapoarte statistice sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror documentări și verificări justificate în baza legii.
Sunteți obligați să furnizați datele, acestea fiind necesare pachetelor turistice, rezervărilor hoteliere, biletelor de avion, asigurărilor medicale de călătorie, etc. Refuzul dvs. determină nerealizarea rezervăriilor turistice solicitate.
Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: agenții touroperatoare, hoteluri, companii aeriene, companii de asigurări și altor parteneri.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestora*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la daniel.tamasan@ciel-voyages.ro.
De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.
Datele dumneavoastră pot fi transferate în toată lumea în vederea rezervării serviciilor turistice. Dacă unele din datele dvs. sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil, la adresa de email mai sus menționată.
_____________________________________________________________________________________
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, de poliţțe, justiție, securitate socială). Prin urmare, această mențiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.
**modalitatea de informare „verbal" se utilizează, în mod excepțional, în situația în care nu se poate realiza informarea în alte modalități (de ex: informare prin intermediul unei convorbiri telefonice, dacă aceasta este înregistrată).
 
Destinaţiile noastre Tipuri de vacanţă Link-uri rapide
Africa
America Centrala si Caraibe
America de Nord
America de Sud si Antarctica
Asia
Australia si Oceania
Europa de Nord si Arctica
Europa si Rusia
Orientul mijlociu
Subcontinentul Indian
Aventură Chartere Circuite de grup
Circuite individuale Circuite în jurul lumii City break
Croaziere Evenimente Nunți și lună de miere
Oferte recomandate Ofertele săptămânii Pelerinaj
Plecări garantate Reduceri Safari
Sejururi Spa & wellness

Contact

Tichete / Vouchere de vacanță

Confidenţialitate

Protecţia consumatorului

Disclaimer

Copyright ©1997-2014 CIEL VOYAGES ®